Σχετικά

Γεννήθηκα στην Αθήνα ένα πρωινό του Απριλίου. Δεκαοκτώ χρόνια αργότερα, αποφοιτώ από το Αρσάκειο της Εκάλης και περνώ στο Πανεπιστήμιο Αθηνών στο τμήμα Οικονομικών Επιστημών. Την ίδια χρονιά, ξεκινώ να εργάζομαι στο τμήμα marketing της Εθνικής Asset Management ΑΕΔΑΚ.

Το καλοκαίρι του 2008 με βρίσκει στη Βοστώνη, των Η.Π.Α, όπου ολοκληρώνω καλοκαιρινό πρόγραμμα επάνω στην οικονομία και ιστορία της Νότιο-Ανατολικής και Κέντρο-Ανατολικής Ευρώπης στο Harvard Kennedy School ενώ, παράλληλα, πραγματοποιώ πρακτική άσκηση στο Κυβερνείο της Μασαχουσέτης και στο Ελληνικό Προξενείο της ίδιας πολιτείας.

Μετά από τρία χρόνια και δύο ακόμα πρακτικές στο Υπουργείο Εξωτερικών και στην ΕΡΤ αντίστοιχα, αποφοιτώ από το Πανεπιστήμιο και συνεχίζω τα μεταπτυχιακά μου στη Διοίκηση Επιχειρήσεων και στη Διοίκηση Μονάδων Υγείας στη Βοστώνη και στο Πανεπιστήμιο Suffolk.

Τα ολοκληρώνω το 2013 και επιστρέφω στην Ελλάδα όπου ξεκινώ να εργάζομαι ως αναλύτρια αγορών στη φαρμακοβιομηχανία DEMO στο τμήμα Διεθνών Πωλήσεων. Το 2016 επιστρέφω στη Βοστώνη και στο Suffolk University για να συνεχίσω την έρευνά μου στα οικονομικά της υγείας  και, παράλληλα, εργάζομαι στο Rhode Island General Assembly ως Research Assistant σε θέματα οικονομικών και οικονομικών της υγείας της πολιτείας.

Τον Φεβρουάριο του 2017, αποφοιτώ από το εξειδικευμένο πρόγραμμα του Tufts University  για την κλινική φαρμακολογία, ανάπτυξη φαρμάκων και νομοθεσία, και το καλοκαίρι του ίδιου χρόνου συμμετέχω στο 57ο Διεθνές Συνέδριο που διοργάνωσε η Διεθνής Ολυμπιακή Ακαδημία σχετικά με τις ολυμπιακές αξίες και ιδεώδη.

Σήμερα, συνεχίζω το Διδακτορικό μου στο Πανεπιστήμιο Αθηνών και εργάζομαι στην φαρμακευτική εταιρεία Galenica S.A ως υπεύθυνη της θυγατρικής της στη Ρουμανία. Η “δίψα” της ενημέρωσης και της έκφρασης απόψεων και σκέψεων μου, κάτι που ενέτεινε η συνεργασία μου με το κανάλι Action24 και την εκπομπή x2 καθώς, και με το CNN Greece, με έκαναν να δημιουργήσω αυτό το blog. Θα χαρώ να ακούσω τις σκέψεις και τις προτάσεις σας.

Με εκτίμηση,

Φαίη Θειακού

2 Σχόλια Προσθέστε το δικό σας

 1. Θα θέλαμε ένα e-mail επικοινωνίας σας.
  Με εκτίμηση,
  Σπύρος Παναγιωτόπουλος

  1. Ο/Η faytheiakou λέει:

   Καλησπέρα σας,
   Βεβαίως, το email μου είναι: faythiakou@gmail.com
   Σας ευχαριστώ πολύ.
   Με εκτίμηση,
   Φαίη Θειακού

Απάντηση